Dormitor D2

Dormitor D2 Dormitor la comanda


Producator: Franci Mob Design
Materiale: PAL, lemn
Disponibilitate: La comanda
Garantie: 24 de luni

Categorie: Dormitoare
Cod produs: DOR2
Favorite: Adauga Sterge

Transport: Gratuit (Bucuresti+Ilfov)
Montaj: Gratuit (Bucuresti+Ilfov)

Mobila la comanda

Dormitorul D2 il realizam la comanda PAL melaminat, uni sau lemn.

De asemenea, culorile si cu accesoriile le puteti alege chiar dvs dintr-o gama variata, de calitate foarte buna. Pretul acestui dormitor variaza in functie de dimensiunile folosite, si, bineinteles, de materialele folosite. Va rugam sa ne contactati pentru a va putea da o oferta de pret in functie de cerintele si specificatiile dvs. Cereti o cotatie de pret gratuita chiar acum! Este simplu, rapid si nu va costa nimic.

Mobila de dormitor (D2) se realizeaza doar la comanda tinand cont de preferintele si nevoile dvs. (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Aceasta mobila de dormitor nu se afla pe stoc iar fotografia are caracter informativ, modelul final fiind posibil sa sufere anumite modificari.

Ne puteti contacta oricand de luni pana sambata, intre orele 08:00 – 23:00 prin telefon (0727.127.729), prin e-mail (nicu.franci@gmail.com) sau prin formularul de contact.

Preturile excelente si calitatea mobilierului sunt atuurile noastre de peste 20 ani. Hai la showroom!

Montajul si transportul sunt gratuite

Dorim sa va oferim servicii complete si de aceea intodeauna oferim transport si montaj gratuit pentru mobilierul produs de catre noi. Fiind un atelier cu sediul in Bucuresti, aceasta oferta este disponibila doar pentru Municipiul Bucuresti si pentru judetul Ilfov.

Totusi, daca locuinta dvs se afla la o distanta rezonabila de municipiul Bucuresti, ne puteti contacta si va vom ajuta cu mare placere. Noi punem pe primul plant satisfactia clientilor.